Programlehetőségek a Bodzaház kínálatában

Vendégeink számára lehetőséget kínálunk vacsorával egybekötött borkóstolón való részvételre. A program helyszínéül saját borospincénk szolgál, mely az apartmantól kb. 3 km-re helyezkedik el, az autóval és gyalogosan is könnyedén megközelíthető Fekete-kő pincesoron.
A vacsorán minimum 5, legfeljebb 15 főt tudunk vendégül látni.
Részvételi szándékodat kérjük, az érkezés előtt legalább egy héttel jelezd.
A program feláras és szabad kapacitás esetén vehető igénybe.

Baráti társaságok, családi összejövetelt szervezők figyelmébe ajánljuk legújabb közvetített szolgáltatásunkat, a szabadtéri vetítést. Vendégeink számára a Bodzaház udvarán privát, családias környezetben, akár a fűben piknikezve élvezhető egy tetszőlegesen válaszott film vagy az éppen közvetített focimeccs. A vetítés egy 150 colos (közel 4 méteres) vászonra történik. 15 főig pedig 3D-s mozizásra is van lehetőség.
A szabadtéri vetítés nem képezi a szállásszolgáltatás részét.
A program iránti igényed kérjük, előzetesen jelezd felénk.

Szálláshelyünkön lehetőség van kerékpár kölcsönzésére: négy darab felnőtt bicó áll rendelkezésre. Tarjánból kiépített kerékpárút vezet egészen a Velencei-tóig, a Tarján-Esztergom szakasz pedig a közeljövőben készül el.

Túrázni vágyók számára segítséget nyújtunk hivatásos vezető által vezetett túrán való részvételhez. Berendi Nándor gyakorlott túravezető aktuális túráit megtekinthetitek itt. A túra díja nem képezi a szállásdíj részét.

Ha ünnepelni érkeztek és szeretnéd meglepni szerettedet egy igazán exkluzív ajándékkal, tekintsd meg a Tobacco Shop Tarján különleges ital boxait, melyek mindegyike személyre szabottan, a megrendelő elképzelésének eleget téve készül.
Mi pedig igény szerint a megrendelt ajándékot előre bekészítjük az apartmanba, hogy teljes legyen a meglepetés.
Szülinap, évforduló, Valentin-nap, ballagás vagy előléptetés, bármi is legyen az ünneplés tárgya, nálunk kellemes környezetben és kényelemben tölthetitek az estét.

A környéken lehetőség van lovaglásra, horgászatra és vadászatra is.
A feltüntetett programok nem képezik a szállásszolgáltatás részét.

Tarjánban évente megrendezésre kerülő programok

Újévi koncert
A Német Nemzetiségi Önkormányzat által szervezett újév köszöntő zenés est, a Tarjáni Fúvószenekar előadásával.

Svábbál
Több évtizedes hagyománnyal megrendezésre kerülő megyei vagy régiós, több száz fős bál. A szuper hangulatról helyi és vendég zenekarok gondoskodnak..

Tavaszi búcsú
Katolikus templomunk védőszentje, Szent György tiszteletére tartott mise és falusi búcsú.

Pünkösdi bortúra
A Bacchus Bortársaság által szervezett rendezvény a Feketekő pincesoron. Pince látogatás, borkóstoló, főzőverseny és egyéb programok várják a látogatókat.

Horgászverseny
A Tarjáni Horgászegyesület tagjai közt megrendezett május eleji verseny.

Sommermusik
Nyár köszöntő zenés est a Német Nemzetiségi Egyesület szervezésében a helyi Tájház udvarán.

Zenei Fesztivál
A falu legnagyobb, több napos, hagyományőrző táncos-zenés rendezvénye, sok-sok fellépővel, vendéglátókkal, hajnalig tartó mulatsággal.

Szüreti felvonulás
A tarjáni óvoda, iskola és a helyi egyesületek közös programja, szeptember utolsó hétvégéjén. Lovasokkal, hintóval, bor és must kóstolóval egybekötött vidám, zenés felvonulás.

Adventi hétvégék
Ezüst és arany hétvégéken az ovisok és iskolások kulturális műsorát követő kis adventi vásár, kézművesekkel, forralt borral, gesztenyével.

A helyi tájházban az érdeklődők betekintést nyerhetnek településünk régmúlt kultúrájába, elődeink mindennapi életébe, a megőrzött és nagy becsben tartott berendezési és használati tárgyak által.

A programok nem képezik a szálláshely-szolgáltatás részét.