Házirend

  1. Az apartmanokat minden vendégünk számára tisztán, rendezetten adjuk át. A tartózkodás ideje alatt nincs takarítói szolgálat, megkérjük vendégeinket, a tisztaságról maguk gondoskodjanak. Távozáskor kérjük az apartmant olyan állapotban átadni, ahogyan átvették. Amennyiben nincs lehetőségük a rendrakásra (szemét eltakarítása, mosogatás…), 5000 Ft-os térítési díj ellenében átvállaljuk vendégeinktől.
  2. Kérjük vendégeinket, ha bármely berendezés nem megfelelő működését észlelik, haladéktalanul jelezzék azt felénk.
  3. Az apartmanban tilos a dohányzás! Dohányzó vendégeink számára az épületen kívül hamutartót biztosítunk. Kérjük az általános tűzvédelmi szabályok betartását!
  4. A Bodzaházban törekszünk szelektíven gyűjteni a hulladékot. Kérjük, szíveskedjenek külön szemetes zsákban gyűjteni az elöblített műanyag, alumínium hulladékot, a tiszta PET palackokat pedig a mosogató alatt elhelyezni.
  5. Vendégeink számára az udvarban parkolási lehetőséget biztosítunk. A gépjárműben hagyott értékekért és az azokon keletkezett esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.
  6. Az apartmanban és a bérelhető kerékpárokon keletkezett bárminemű kár a vendéget terheli, annak rendezése a helyszínen történik.
  7. Az apartman elhagyásakor kérjük, ügyeljenek rá, hogy az ablakok és a bejárati ajtó zárva legyenek!
  8. A dámszarvasok etetése és szándékos megzavarása (éles hangokkal, ijesztő mozdulatokkal…) SZIGORÚAN TILOS!

A szállás elfoglalásával a Házirend minden pontja megismertnek és elfogadottnak minősül.

A zavartalan pihenés érdekében szíves együttműködésüket köszönjük!

Elérhetőségeink: 06302307528 | 06304220131

Visszajelzésetekkel segítitek munkánkat. Kérjük, értékeljétek a Bodzaházban töltött időt a szállásfoglaló oldalak egyikén, Facebook vagy Google profilunkon. Köszönjük. 🙂